2016年3月8日星期二

Er Kreatinin niveau 1.7 Mean nyresvigt

Er kreatinin niveau 1.7 betyde nyresvigt?
Serumkreatinin er slutproduktet af muskel metabolisme og fjernes normalt af nyrerne. Normal resultat af serumkreatinin er 0,7 til 1,3 mg / dl for mænd og 0,6 til 1,1 mg / dl for kvinder. Hvis nyrefunktionen bliver unormal, vil kreatinin niveau øges i blodet.
Men vores nyrer har meget stærke funktionelle kompensation funktioner. I inflammation fase af nyresygdom, er kun en lille del af renale iboende celler svækkes, og de sunde nyreceller kan filtrere toksiner i en kompensation måde, for hvilke kreatinin kan forblive i normalområdet. Kreatinin niveau vil være ude af kontrol, når over halvdelen af ​​renale iboende celler er alvorligt arret.
Derved kreatinin niveau 1.7 er et alarmerende tegn for fremskreden nyresygdom. Patienter på dette tidspunkt er i nærheden slutstadiet nyresvigt. Med rettidig og korrekt behandling, kan nyrefunktion forbedres og kreatinin niveau kan gradvist sænkes. Ubehandlet, renal patologisk skader vil forværre og nyrefunktionen fortsætter med at falde, hvor kreatinin niveau stiger gradvist og dialyse i sidste ende vil blive uundgåelig.
For patienter med kreatinin-niveau 1.7, er der flere forslag til at følge:
For det første, at positive foranstaltninger styre komplikationer som blodmangel, proteinuri, hævelse, hæmaturi, osv;
For det andet, styre den primære årsag til nyresygdomme, som diabetes, hypertension og kronisk nephritis;
For det tredje, undgå stimulerende faktorer for nyrefunktion forværring, herunder infektioner over træthed, drikke, ryge, krydret fødevarer, Nefrotoksiske medicin og så videre;
For det fjerde, følge en afbalanceret kost. Generelle retningslinjer omfatter hovedsagelig: lav natrium, høj kvalitet og lav mængde protein forbrug, ordentlig væskeindtagelse (især for dem med nedsat urinproduktion eller ødem). Men justeringer er også nødvendigt i henhold til dine specifikke tilstand.
Endelig og vigtigst af alt, at rette metode at behandle dine nyrer. Den eneste måde at reducere kreatinin er at reparere beskadigede nyre celler og tidlig behandling kan hjælpe patienter ophøje nyrefunktion og undgå fremtidige risici ved dialyse.

Du kan indsende dine oplysninger som følger og vedhæfte dine rapporter for at få en klar analyse af din tilstand og behandlingsforslag.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: