2016年1月5日星期二

Hvad er årsagerne til lav kreatinin

Hvad er årsagerne til lave kreatinin niveauer?
Kreatinin er affaldsprodukt fra muskelstofskiftet. Normalt kreatinin kan det meste udskilles via nyrerne. Normalt serumkreatinin niveauer kan holdes konstant fra dag til dag med stabil muskler.
Årsagerne til lave kreatinin niveauer omfatter kroniske tilstande, der fører til fald i kreatinin produktion sammen med fald i muskelmasse. Har lave niveauer af kreatinin er ikke nødvendigvis en grund til bekymring, selv om nogle læger kan foreslå nogle yderligere tests for at finde ud af hvorfor kreatinin er så lave. Denne yderligere test vil blive anvendt for at afgøre, om der findes visse underliggende tilstand, der bør behandles.
Tab af muskel samlede tal er blandt de mest almindelige årsager til lavt creatininniveauer. Dette sker normalt i ældre voksne som følge af aldring. Desuden er lav kreatininclearance også forbundet med svindsygdomme, pludseligt vægttab, myasthenia gravis og muskelsvind.
Utilstrækkelig proteinindtag er en anden grund til lave kreatinin niveauer. Kreatinin er produceret gennem behandlingen af ​​proteiner, og hvis proteinindtag er meget lavt, vil kroppen være at gøre mindre kreatinin. For kvinder i graviditeten, kan omdirigering af næringsstoffer til barnet også forårsage lavt kreatinin niveauer.
En anden grund kan fremføres leversygdom. Normalt leversygdom har allerede observeret, når der opdages lave niveauer af kreatinin, men kreatinin tilbagegang viser normalt sygdommen bliver værre eller leveren er under stress.
Kreatinin niveauer er grundlæggende måling for nyrefunktion. Og mange patienter efter deres blodprøve oplever, at deres kreatinin niveau er inden for normalområdet, og derved, at de mener, at deres nyrer tilstand er normal. Men det er en forkert visning for kreatinin. Nyre kompenserende funktion er meget stærk. Når de fleste af nyrerne lider alvorlig skade og nyrefunktion falder markant (over 50 procent), vil kreatinin niveauer stige naturligvis. Derved begrebet "normale kreatinin niveauer betyder normal nyrefunktion" er forkert og bør korrigeres.
Uanset om kreatinin er høj eller lav, bør det behandles ordentligt og rettidigt. Kreatinin metaboliseres af muskel aktivitet og sjældent ændrer sig med sunde nyrer. Vegetarer med sænkede kreatinin niveauer er ofte rådes til at levere protein og næringsstoffer indtag for at forbedre deres tilstand og fysisk udgør.

Hos patienter med abnorme kreatinin niveauer er forbundet med nyresygdom, er hurtig behandling foreslås for at spare nyrer maksimalt. For at få personlig information, er du velkommen til at konsultere online eksperter gratis.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: