2016年1月5日星期二

Frugt til patienter med nyresygdomme

Generelt folk med nyresygdomme især alvorlige nyresygdomme bør ikke spise for meget frugt. Dette skyldes det faktum, at nyrefunktionen er beskadiget, og nyrerne ikke kan udskille kalium effektivt. Frugt er rig på kalium. Hvis patienterne allerede har hyperkaliæmi, er det mere farlig.
Mennesker med nyresygdomme nogen forhøjet blodtryk, kan åreforkalkning spiser orange, tjørn, jujube, som er rige på c-vitamin. Desuden disse frugter har virkninger af at reducere blodtrykket og lempelse vaskulær sclerose.
Mennesker med hypertensive nefropati kan spise mere frugt, der indeholder høje kalium, såsom appelsin, æble, banan, pære, ananas osv
For folk med hjerteinsufficiens og svær ødem, æble er ok. Vandmelon, pære og ananas, som indeholder meget vand, der ikke er foreslået.
Mennesker med diabetes nyresygdom kan spise nogle frugter, som har effekt på nedsættelsen af ​​sukker i blodet.
For folk, der får dialyse især peritonealdialyse, er der ingen grænse for frugter. Hvis lav kalium viser, frugter, som er rig på kalium, såsom appelsin er gode til patienterne. Men folk, der er i dialyse, men ingen effekt på urin nødt til at begrænse indtagelsen af ​​kalium strengt.
Peach er rig på kalium.
Banan er rig på natriumsalt. Hvis man spiser for meget banan, ødem, kan blodtrykket forværre.
Fødevarer, der skal indgå i en sund nyre kost
Her er nogle fødevarer, som du kan medtage i din kost for sunde nyrer.
· Rød peberfrugt, æbler, kål, blomkål, tranebær, jordbær, kirsebær, asparges, grønne bønner, isbjerget salat, radiser, majroer og så videre
Ved at inkludere disse fødevarer i din kost, vil du være i stand til at kontrollere nyreproblemer eller dysfunktion.
Det var nogle tips til at følge en nyre kost. Men det er tilrådeligt at konsultere en læge samt en diætist, når de står nyreproblemer.

Må ikke selv diagnosticere eller diagnosticere nogen anden. Patienter med nyresygdom brug for at vide klar over, hvad du kan spise, og hvad der ikke at undgå problemer.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: