2016年1月5日星期二

Diabetikere med høj Kreatinin: Hvordan man undgår Dialyse

En af de alvorligste komplikationer diabetes kan forårsage, er diabetisk nyresygdom, som også kaldes medicinsk diabetisk nefropati. For en diabetespatient med høj kreatinin, har spørgsmålet "hvordan man kan undgå dialyse" bliver deres største bekymring.
Diabetes og højt kreatinin-er dialyse rigtigt eller forkert?
Diabetes er typisk karakteriseret ved højt blodsukker. Den mangeårige overskydende blodsukker gør diabetikere modtagelige for en bred vifte af vaskulære sygdomme. Nyresygdom forårsaget af diabetes udvikler sig hurtigt, og er ofte ledsaget af andre komplikationer, såsom hjertesygdomme, cerebral sygdom og retinopati.
Når en diabetiker har høj kreatinin, kan komplikationer stamme fra svigtende nyrer og også diabetes. Dette gør tilstanden meget kompliceret. At lindre disse sameksisterede symptomer og komplikationer, kan patienter rådes til at starte dialyse. Med en kunstig filter, kan dialyse fjerne giftstoffer ophobet i din krop og at du føler dig lettet. Dog vil dialyse ikke forbedre dine nyrer. Diabetikere i dialyse fortsætte med at gøre værre og står med mere liv risici. Forskellige vaskulære komplikationer sammen med komplikationer fra nyresvigt og dialyse, også forårsage dårlig prognose hos diabetikere.
Hvordan man undgår dialyse til diabetikere?
Med hensyn til behandling af diabetisk nyresygdom, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kombineret behandling stamcelle er en anvendelig én. Micro-kinesisk medicin refererer til ekstern anvendelse af traditionelle kinesiske urter, er det ikke en tablet eller oral medicin. Det er hovedsageligt rettet mod at forbedre immunsystemet, beskytter nyrerne og fremskynde selvreparerende proces, og opnå sådanne formål er baseret på funktioner dilatere blodkar, fjerne inflammation, anti-koagulation og degeneration i traditionel kinesisk medicin. Driften af ​​Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan sammenfattes som "blokering + reparation".
Stamcelleterapien bruges til at forbedre nyre funktioner. For avancerede diabetiske patienter med nyresvigt, er en stor del af nyreceller alvorligt forringet, hvilket førte ophobning af forskellige toksiner. Betydningen af ​​stamcellebehandling er bare at genopbygge nogle nye nyre iboende celler til nyrerne, ved hjælp af hvilke nyrefunktionen kan forbedres og dialyse kan sandsynligvis undgås.

Klinisk imidlertid, om patienterne kan undgå dialyse eller ej, afhænger meget på patienternes reelle tilstand. Hvis du ikke har startet dialyse, så dialysebehandling kan være helt undgås; er der store chancer for at komme af med dialyse, hvis GFR er højere end 10 for diabetikere i dialyse. I andre på langfristet dialyse, kan dialyse interval også blive forlænget.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: