2016年4月9日星期六

Nyreinsufficiens: Symptomer, Behandling

Nyreinsufficiens kan behandles ved behandling af Immunterapi, som ikke kun kan lindre dens symptomer, men også stoppe dens progression. Nedsat nyrefunktion kan også kaldes nyresvigt eller nyresvigt klinisk og som en refraktær sygdom, det altid giver os en gruppe af ulidelig og generende symptomer. Da Nyreinsufficiens påvirker vores normale liv alvorligt, at leve et normalt liv med det, vi har brug for at vide godt om dens symptomer og behandling.
Symptomer af nyreinsufficiens
Nyreinsufficiens er den betingelse, at nyre funktioner er svækket og mislykkedes i at arbejde. På det tidlige stadium, er der kun en lille gruppe af nyrevæv er beskadiget, hvilket ikke alvorligt nok til at påvirke patientens normale liv, så ingen symptomer er til stede i den tidlige fase af nyreinsufficiens. Med udviklingen af ​​nyreinsufficiens, er flere og flere nyre væv beskadiget og derfor synes flere og flere symptomer.
Større symptomer på Nyreinsufficiens omfatter:
Træthed eller udmattelse
Puffiness, hævelse eller ødem (hvordan man behandler ødem i nyresvigt naturligt)
Højt blodtryk
Anæmi (hvorfor nyresvigt oplever anæmi)
Nem blødning og blå mærker
Hovedpine, kvalme, opkastning, dårlig appetit, kløende øjne, kløende hud, hørte ånde
Nedsat urinproduktion og endda anuri
Nedsat seksuel interesse
Dårlig fordøjelse
BEHANDLING AF nyreinsufficiens

Hidtil har kun Immunterapi har behandlingseffekt ved behandling af nyreinsufficiens. Immunterapi er kombinationen af ​​kinesisk medicin og Stem Cell behandling. Mens behandling Nedsat nyrefunktion, er kinesisk medicin anvendes dels til at rense det interne miljø i nyrerne. I bedre miljø, stamceller overlever nemt. Stamceller har differentiering funktion, ved hjælp af hvilke, de kan differentiere til nye funktionelle celler at erstatte disse nekrotiske nyreceller. På denne måde kan nyrefunktion øges effektivt. Ovenstående unormale symptomer opstår på grund af nedsat nyrefunktion. Derfor, når nyrefunktion øges ved behandling af immunterapi, symptomer på nyreinsufficiens er eftergivet hermed.

没有评论:

发表评论

Full Name:

Gender:

Age:

Country:

Email:

Skype:

Whatsapp:

Viber:

Phone Number:

Message: